Vyhľadávanie:

Prázdny
Prázdny

OCEĽ VÝCHODU

Prázdny

Interné médium Oceľ východu bolo vydávané od roku 1960. The X-App Košice je nasledovníkom tohto média. 

1-15 z 15 výsledkov

Kríza v oceliarstve pokračuje

V závode Fairfield, ktorý patrí do portfólia United States Steel Corporation, sa naplnil čierny scenár. Minulý týždeň vedenie spoločnosti rozhodlo odstaviť vysokú pec, na čo doplatí vyše tisíc zamestnancov.

Čitať viac »

Ako funguje anti-dumping

Dumpingová marža sa typicky vypočítava na základe rozdielu medzi bežnou hodnotou tovaru (zvyčajne tuzemská cena) a ceny, ktorú platia dovozcovia (cena exportovaného tovaru).

Čitať viac »

Čarovný svet skál

Netradičným spôsobom poukázať na krásu skál, skalných útvarov, rastlín a živočíchov v Národnom parku Slovenský raj a zriadiť inovatívne prírodné spoločenské centrum pre deti a mládež s environmentálnym poslaním ...

Čitať viac »

V tabuľke sa ťahajú vyššie

Hokejoví majstri z HC Košice odštartovali tretiu šestinu základnej časti veľmi dobre. Najprv vyhrali v Žiline a potom doma zdolali svojho finálového súpera z posledného ročníka najvyššej hokejovej súťaže Banskú Bystricu.

Čitať viac »

Nenápadní hrdinovia

Slovenský Červený kríž ocenil darcov krvi z okresu Košice - okolie na nedávnom slávnostnom stretnutí v sobášnej sieni Miestneho úradu Mestskej časti Košice - Staré mesto. Vo štvrtok 12. novembra popoludní ...

Čitať viac »

Prezident KOZ medzi hutníkmi

Zdvorilostnú návštevu v U. S. Steel Košice absolvoval včera, 24. 11. 2015, prezident Konfederácie odborových zväzov SR Jozef Kollár, ktorého nedávno zvolili aj za viceprezidenta Európskej odborovej konfederácie (EOK).

Čitať viac »

1-15 z 15 výsledkov

Archív vydaní

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...