Vyhľadávanie:

Prázdny
Prázdny

OCEĽ VÝCHODU

Prázdny
1-17 z 17 výsledkov

Audit potvrdil platnosť certifikátov

V dňoch 3. až 7. mája 2021 sa v našej firme uskutočnil recertifikačný audit systémov manažérstva kvality (v ďalšom SMK), ktorý bol úspešný a jeho výsledkom bolo vystavenie nových certifikátov ...

Čitať viac »

Vedľajšie produkty

Pred necelým mesiacom naša korporácia rozšírila svoj záväzok k udržateľnosti stanovením ambiciózneho cieľa zameraného na celkové nulové emisie uhlíka do roku 2050.

Čitať viac »

Worldsteel objasňuje nové výrazy

Od priemyselnej revolúcie bola výroba železa a ocele závislá na uhlí. V súčasnosti však dochádza k zmenám a tak i oceliarsky priemysel, rovnako ako zvyšok spoločnosti, sa transformuje, ...

Čitať viac »

Prečo študovať na FMMR TUKE?

Túto otázku už niekoľko mesiacov kladieme našim zamestnancom, ktorí sú bývalými alebo súčasnými študentami partnerskej Fakulty materiálov, metalurgie a recyklácie Technickej univerzity v Košiciach.

Čitať viac »

Anglické jazykové okienko

Net-zero carbon. This “net” is the English form of the more international netto. The English word for brutto is “gross” (say /grous/), which can also be used in the sense of hrubé, as in gross pay, hrubá mzda.

Čitať viac »

Je vakcína naozaj sloboda?

Nemám rada „patetické“ reklamné kampane. Za takú som považovala aj kampaň Vakcína je sloboda. Ako milióny ľudí na celom svete, aj ja som si kládla ešte takto pred rokom otázku, prečo sa mám dať zaočkovať proti nejakej chripôčke.

Čitať viac »

1-17 z 17 výsledkov

Archív vydaní

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...