Vyhľadávanie:

Prázdny
Prázdny

OCEĽ VÝCHODU

Prázdny

Interné médium Oceľ východu bolo vydávané od roku 1960. The X-App Košice je nasledovníkom tohto média. 

1-24 z 26 výsledkov

Oceľ v našom živote

Objavenie kovov ako meď, bronz či železo, umožnilo ľuďom vyrábať nástroje už tisícky rokov pred naším letopočtom. Železo však obsahovalo príliš veľa uhlíka, preto bolo veľmi krehké.

Čitať viac »

Aj my máme svoje práva

Tento svet sa zbláznil! Nezaočkovaní ľudia protestovali na hraniciach a námestiach. Oháňali sa svojimi právami. A čo práva zaočkovaných ľudí chrániť zdravie svoje aj zdravie zraniteľných skupín?

Čitať viac »

Aj v októbri dve zbierky

Aj na mesiac október sú aktuálne vypísané dve zbierky. ZO OZ KOVO Radiátory a rúry v spolupráci so zamestnávateľom organizuje dobrovoľnú finančnú zbierku ...

Čitať viac »

Experti na oceľ analyzujú dáta

Spoločnosť U. S. Steel Košice pripravila v spolupráci s UPJŠ vzdelávací program šitý na mieru potrebám našej spoločnosti v oblasti prehlbovania vedomostí a zručností v odbore Advanced Analytics.

Čitať viac »

E-learningový kurz pre údržbárov do konca roka

Novinky v oblasti transformácie údržby Transformačný tím údržby prichádza s ďalšou novinkou na uľahčenie práce údržbárov. Po úspešných aplikáciách Wrench time a Power BI to bude e-learningový kurz pre všetkých technikov pracujúcich v údržbe.

Čitať viac »

Znovu otvorená MOM-ka

V súvislosti s prechodom Košíc do bordovej farby na COVID automate, dochádza k viacerým zmenám aj v našom podniku, od pondelka 4. októbra 2021.

Čitať viac »

1-24 z 26 výsledkov

Archív vydaní

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...